CB19NL

Taekwon-Do Vathorst werkt op wedstrijdgebied samen met een aantal andere scholen, namelijk Taekwon-Do Academy NimjaeTaekwon-Do School AmsterdamTaekwon-Do Academie Namu Kwan, Taekwon-Do Nieuwegein en Taekwon-Do IJsselstein . Dit collectief neemt deel aan wedstrijden onder de naam “CB19NL”.

Logo Team CB19NL

CB19NL is ontstaan uit de behoefte om gezellig met elkaar te trainen en van elkaar te leren in voorbereiding op een toernooi in het buitenland. De coaches van de scholen kenden elkaar dan ook al lang voordat CB19NL het daglicht zag. Het mooie van samen trainen is – los van de gezelligheid – dat je af en toe eens andere ogen hebt die naar je kijken.

Elke coach ziet namelijk andere dingen vanuit zijn of haar perspectief en expertise. Verder kun je je optrekken aan Taekwon-Do beoefenaars van buiten jouw dojang. Praktisch scheelt het de scholen ook een hoop tijd die we kwijt zijn aan het registreren van deelnemers voor toernooien als we onder één paraplu inschrijven.

Bonus is dat we altijd met een fors team meedoen wat het “familiegevoel” versterkt. Want dat zijn we ondertussen wel: een bonte familie van Taekwon-Do liefhebbers, bestaande uit deelnemers, coaches, scheidsrechters en een geweldig supporterslegioen aan ouders!