Taekwon-Do Vathorst 10 jaar!

Geplaatst op 07-09-2022.

AMERSFOORT, 07.09.2022 – Het seizoen is pas net begonnen en direct een klein feestje. Onze club bestaat vandaag namelijk precies 10 jaar! Wat ooit begon als een try-out in een wijk in opbouw is door de jaren heen uitgegroeid tot een mooie en gezellige club in Vathorst. 

10 jaar Terug in de Tijd

Precies 1o jaar geleden was onze eerste “Open dag” en die verliep direct uiterst succesvol. Sabum Wouter (toen nog boosabum) had direct 17 kids verspreidt over 3 groepen die kennis konden maken met onze prachtige sport. De eerste Open dag vond plaats op onze locatie in Gymzaal de Laak in Vathorst, Amersfoort. Toen nog onder de vlak van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, inmiddels zelfstandig als Taekwon-Do Vathorst. Tien jaar later is Gymzaal de Laak nog steeds onze trainingslocatie. Inmiddels worden er 5 lesuren per week gegeven, op de maandag en woensdag.

10 jaar Taekwon-Do in Vathorst Taekwon-Do Vathorst

Taekwon-Do Familie

Na 10 jaar is het schitterend om te zien dat van de “originele” 17 proeflessers nog steeds 4 leden trainen. Sommige zijn dit seizoen in voorbereiding op hun zwarte band examen, een enkeling wist in 2020 deze mijlpaal te behalen. Samen hebben wij de afgelopen jaren mooie, en soms ook verdrietige, momenten beleefd. Inmiddels kunnen wij wel spreken van een echte Taekwon-Do Familie!

Vizier op de Toekomst

Dit seizoen is een bijzonder seizoen want naast alle leuke trainingen, evenementen en jubileum kijken wij ook richting de toekomst. Maar liefst 5 leden zijn in voorbereiding om Boosabum (assistent instructeur) te worden, en 3 leden maken hun eerste stappen richting hun tweede dan. Daarnaast zetten alle leden zich elke les weer in om zichzelf te verbeteren.

Trots

Na tien jaar lesgeven kan ik niet anders zeggen dan dat een trots gevoel overheerst. Als ik zie hoe leuk alle groepen zijn om les te geven, dan kan ik niet wachten tot ons twintig jarige jubileum! Allemaal super bedankt voor de afgelopen jaren samen en dat we gezamenlijk nog vele mooie momenten mogen meemaken! Tot snel op de training!